A tulajdonos változik – a minőség és tudás marad!

Több, mint fél éves előkészítés után a Gépszer Kft. a mai napon megvásárolta a szivattyúk, tolózárak, pillangószelepek márkaszervize és kereskedése fő tevékenységű D-Aqua Kft. üzletrészeinek 100 %-át.

A D-Aqua Kft. székhelye (Bajáról) Paksra kerül, tevékenységét továbbra is, változatlanul, eddigi paksi telephelyén végzi, az ügyvezetői feladatokat dr. Hüse István veszi át.

Megtisztelő az alapító-tulajdonos Bovánovics Mihály bizalma, amivel több, mint 20 éves munkájának folytatását ránk bízta.

Ezúton is gratulálunk az eddig megvalósított fejlődéshez és kívánunk jó egészséget, boldog életet nyugdíjas éveihez – előre is megköszönve, hogy a következő időszakban tapasztalataival, tudásával segíti még a D-Aqua Kft. működését.

Szeretettel üdvözöljük új munkatársainkat is közösségünk tagjaiként, bízva benne és ígérve, hogy érezni fogják előnyeit felelősséggel végzett munkájuknak.

Meggyőződésünk, hogy a Gépszer Kft. új tulajdonosként alkalmas és képes biztosítani a D-Aqua Kft. további fejlődését, piaci pozícióinak erősítését.

Mindkét cég erős minőségi kultúrával, impozáns referenciákkal, stabil szakmai háttérrel és megfelelően korszerű infrastruktúrával rendelkezik.

A két cég egymást kiegészítve meglévő feladataik hatékonyabb teljesítésére lesz képes, de tevékenységeik halmazának metszetében új területeken is versenyképes potenciál keletkezik.

A Gépszer Kft. eddigi tevékenységei mellett, ezzel az akvizícióval:

    • az ivó- és szennyvíz hálózatok és azok műtárgyai,
    • a bel- és árvízvédelmi létesítmények,
    • az ipar bármely területén alkalmazott technológiai folyadék rendszerek

teljes vertikumában a tervezés – engedélyeztetéstől (AquaLex Kft.) a telepítés, létesítésen keresztül a fenntartás, karbantartásig -több évtizedes tapasztalattal- képes teljesíteni a megrendelői elvárásokat.