The power
of water

Az országban egyedüliként

3000 bar

A munkavégző közeg kizárólag nagynyomású és rendkívül magas mozgási energiával rendelkező víz, vegyszerek adagolása nélkül.

Ismerjen meg minket!

Az 1996-ban alakult Gépszer Kft. jogelődjei révén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai szerelőiparban.

Az induláskor még szinte kizárólag a Paksi Atomerőmű Rt. részére végeztünk hegesztő - csőszerelő, gépész-szolgáltató tevékenységet.

Következetesen végrehajtott stratégiánk eredményeképp mára az ország szinte valamennyi nagyobb ipari üzemében végzünk folyamatos, ismétlődő vagy eseti munkákat.

Érdekességek

Beruházás - Technológiai fejlesztés

100 MFt nagyságrendű, saját erőből finanszírozott beruházás keretében, új pumpák vásárlásával, jelentősen fejlesztjük nagynyomású víztechnikai eszköz állományunkat, és kapacitásunkat.


A megvásárolt új eszközök a legmodernebb technológia szintet képviselik, és új piaci szegmensekre történő belépést tesznek lehetővé, köztük olyanra is, ahol a nagynyomású víz felhasználása még nem része az általános gyakorlatnak. Új berendezéseink mindenben megfelelnek az EU-ban ez évtől kötelező, legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak, és olyan kialakításúak, melyek a felhasználhatóság szempontjából egyedülállóak a magyar piacon. A fejlesztés eredményeképp a hazai piacon egyedülálló gépi kapacitás áll rendelkezésünkre. A technológiai fejlesztés és kapacitás bővítés, valamint évtizedes gyakorlatunk, tudásunk és referenciáink alapján célként határozzuk meg a volumenében is piacvezető pozíció elérését.A berendezésekkel, folyamatban lévő gyártásukat követően, 2015. első negyedévétől tudunk munkákat vállalni.

Repedésjavítás - 680 kg elektróda

Eddigi legnagyobb hegesztési munkánk egy 62 tonnás öntvény repedésének javítása volt - ehhez 680 kg elektródát használtunk fel. Hasonló, de kisebb méretű öntvény repedésénél volt olyan javítási munkánk, amelyhez több, mint 1.000 kg elektródára volt szükség. Természetesen saját technológia alapján, helyszíni hőkezeléssel együtt, mobil hőkezelőautomatánk segítségével, amely jelenleg a legnagyobb ilyen berendezés az országban.

Aktualitások

AtomExpo 2019

AtomExpo 2019

2019 11 7 - Csütörtök
Nagy megtiszteltetés, hogy az idén Pécsett megrendezésre kerülő XIII. AtomECO és AtomExpo 2019 keretében Cégünk személyesen találkozhatott a Roszatom képviselőjével Yury Tebin úrral. Reméljük, hogy a találkozó hozzájárul ahhoz, hogy meglévő szerződéses kapcsolatunk volumenében és spektrumában tovább fejlődjön.
Bővebben
Munkatársat keresünk

Munkatársat keresünk

2019 04 12 - Péntek
Paksi irodánkba - akár pályakezdő - műszaki előkészítő mérnök kollégát keresünk. A jelentkezéseket fényképes önéletrajz megküldésével az allas@gepszer.hu e-mail címre várjuk.
Bővebben
Menedzsment változás

Menedzsment változás

2019 02 4 - Hétfő
Ügyvezetőnk és stratégiai igazgatónk áttekintették az elmúlt három év eredményeit, tapasztalatait. Stratégiai igazgatónk megbízatása és munkaviszonya a mai nappal megszűnt.
Bővebben