The power
of water

Az országban egyedüliként

3000 bar

A munkavégző közeg kizárólag nagynyomású és rendkívül magas mozgási energiával rendelkező víz, vegyszerek adagolása nélkül.

Ismerjen meg minket!

Az 1996-ban alakult Gépszer Kft. jogelődjei révén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai szerelőiparban.

Az induláskor még szinte kizárólag a Paksi Atomerőmű Rt. részére végeztünk hegesztő - csőszerelő, gépész-szolgáltató tevékenységet.

Következetesen végrehajtott stratégiánk eredményeképp mára az ország szinte valamennyi nagyobb ipari üzemében végzünk folyamatos, ismétlődő vagy eseti munkákat.

Érdekességek

Beruházás - Technológiai fejlesztés

100 MFt nagyságrendű, saját erőből finanszírozott beruházás keretében, új pumpák vásárlásával, jelentősen fejlesztjük nagynyomású víztechnikai eszköz állományunkat, és kapacitásunkat.


A megvásárolt új eszközök a legmodernebb technológia szintet képviselik, és új piaci szegmensekre történő belépést tesznek lehetővé, köztük olyanra is, ahol a nagynyomású víz felhasználása még nem része az általános gyakorlatnak. Új berendezéseink mindenben megfelelnek az EU-ban ez évtől kötelező, legmagasabb szintű környezetvédelmi előírásoknak, és olyan kialakításúak, melyek a felhasználhatóság szempontjából egyedülállóak a magyar piacon. A fejlesztés eredményeképp a hazai piacon egyedülálló gépi kapacitás áll rendelkezésünkre. A technológiai fejlesztés és kapacitás bővítés, valamint évtizedes gyakorlatunk, tudásunk és referenciáink alapján célként határozzuk meg a volumenében is piacvezető pozíció elérését.A berendezésekkel, folyamatban lévő gyártásukat követően, 2015. első negyedévétől tudunk munkákat vállalni.

Repedésjavítás - 680 kg elektróda

Eddigi legnagyobb hegesztési munkánk egy 62 tonnás öntvény repedésének javítása volt - ehhez 680 kg elektródát használtunk fel. Hasonló, de kisebb méretű öntvény repedésénél volt olyan javítási munkánk, amelyhez több, mint 1.000 kg elektródára volt szükség. Természetesen saját technológia alapján, helyszíni hőkezeléssel együtt, mobil hőkezelőautomatánk segítségével, amely jelenleg a legnagyobb ilyen berendezés az országban.

Aktualitások

Megkezdte tevékenységét a Gépszer Kft. százhalombattai telephelye

Megkezdte tevékenységét a Gépszer Kft. százhalombattai telephelye

2016 05 30 - Hétfő
Alapos előkészítés után, a MOL DUFI, valamint a Budapesten és környékén végzett munkáink hatékony és a Megrendelői elvárásokat a lehető legrugalmasabban kezelő elvégzése érdekében a MOL DUFI külső területén (2443 Százhalombatta, MOL Nyrt. Dunai Finomító külterület 18-as barakk) megnyitottuk telephelyünket.
Bővebben
Víztechnikai kapacitás bővítés

Víztechnikai kapacitás bővítés

2016 03 29 - Kedd
A Gépszer Kft. újonnan beszerzett nyerges vontatóra szerelt nagynyomású berendezésének köszönhetően az idei évtől akár egyszerre 4 kezelővel tudja vállalni hőcserélők helyszíni tisztítását.
Bővebben
Nyertes közbeszerzés

Nyertes közbeszerzés

2015 03 16 - Hétfő
A Gépszer Kft nyerte az "MVM Paksi Atomerőmű Zrt berendezéseinek nagynyomású vizes tisztítása" közbeszerzést:
Bővebben
Szakképzési díj

Szakképzési díj

2015 03 13 - Péntek
A Német- Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara által alapított Szakképzési Díj 2014. évi fődíját a Kooperáció kategóriában a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter „ELEMÉR projekt – Elköteleződés – Együttműködés – Értékteremtés” című pályázata nyerte.
Bővebben