The power
of water

Az országban egyedüliként

3000 bar

A munkavégző közeg kizárólag nagynyomású és rendkívül magas mozgási energiával rendelkező víz, vegyszerek adagolása nélkül.

Ismerjen meg minket!

Az 1996-ban alakult Gépszer Kft. jogelődjei révén több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a technológiai szerelőiparban.

Az induláskor még szinte kizárólag a Paksi Atomerőmű Rt. részére végeztünk hegesztő - csőszerelő, gépész-szolgáltató tevékenységet.

Következetesen végrehajtott stratégiánk eredményeképp mára az ország szinte valamennyi nagyobb ipari üzemében végzünk folyamatos, ismétlődő vagy eseti munkákat.

Érdekességek

Karrier - Állásajánlatok

A Gépszer Kft. elhivatott, proaktív új munkatársakat keres csapatába. A 23. éve sikeresen és stabilan működő vállalatunk megbízható, hosszú távú munkalehetőséget kínál versenyképes jövedelemmel és folyamatos fejlődési lehetőségekkel.


Legfrissebb állásajánlatinkat a következő linken éri el:

http://gepszer.hu/hu/aktualitasok/aktualis-allasajanlatok-2020

Repedésjavítás - 680 kg elektróda

Eddigi legnagyobb hegesztési munkánk egy 62 tonnás öntvény repedésének javítása volt - ehhez 680 kg elektródát használtunk fel. Hasonló, de kisebb méretű öntvény repedésénél volt olyan javítási munkánk, amelyhez több, mint 1.000 kg elektródára volt szükség. Természetesen saját technológia alapján, helyszíni hőkezeléssel együtt, mobil hőkezelőautomatánk segítségével, amely jelenleg a legnagyobb ilyen berendezés az országban.

Aktualitások

Aktuális állásajánlatok 2020

Aktuális állásajánlatok 2020

2020 01 13 - Hétfő
Profi munkatársakat keresünk csapatunk bővítésére. Paksi, pécsi, százhalombattai és tiszaújvárosi telephelyünkre is várjuk új kollégák jelentkézést!
Bővebben
AtomExpo 2019

AtomExpo 2019

2019 11 7 - Csütörtök
Nagy megtiszteltetés, hogy az idén Pécsett megrendezésre kerülő XIII. AtomECO és AtomExpo 2019 keretében Cégünk személyesen találkozhatott a Roszatom képviselőjével Yury Tebin úrral. Reméljük, hogy a találkozó hozzájárul ahhoz, hogy meglévő szerződéses kapcsolatunk volumenében és spektrumában tovább fejlődjön.
Bővebben