Rólunk

Az induláskor még szinte kizárólag a Paksi Atomerőmű Rt. részére végeztünk hegesztő – csőszerelő, gépész-szolgáltató tevékenységet.

Következetesen végrehajtott stratégiánk eredményeképp mára az ország szinte valamennyi nagyobb ipari üzemében végzünk folyamatos, ismétlődő vagy eseti munkákat. Megrendelőink eddigi visszajelzései, illetve az ismétlődő megrendelések szerint, sikeresen.

2000-től nagynyomású vízzel, végzett szolgáltatásokra -cső-, hőcserélő-, tartály- és felülettisztítás- alakítottunk ki új üzletágat, amely területen mára – az országban egyedüliként 3000 bar -munkavégző közeg- nyomásig terjedő tartományban tudunk munkát végezni, vegyszer hozzáadása nélkül. 2001-től a nagynyomású víztechnikai berendezések kereskedelmével is foglalkozunk a világpiac vezető gyártójának számító Hammelmann cég magyarországi képviselőjeként, az általunk alapított Aquaprod Kft. neve alatt.

A német J&W® cégtől a léghűtéses hőcserélők tisztítási szabadalmának licencét vásároltuk meg Magyarország és a környező országok területére. Az általunk alkalmazott technológiával másképp elképzelhetetlen hatékonysággal és minőségben tudjuk elvégezni a léghűtéses hőcserélők tisztítását, természetesen az esetleges kapcsolódó hegesztési, szerelési, karbantartási munkákkal együtt.

Rendelkezünk azzal az infrastrukturális környezettel, mely megfelelő hátteret biztosít munkavégzésünkhöz: saját tulajdonú székhelyünkön végezzük adminisztrációs tevékenységünket, illetve Pakson 750 m2 -es, megfelelő emelő gépekkel ellátott -külön „saválló” műhellyel kiegészített- csarnokunk biztosítja a gyártási – előgyártási feladatok helyszínét.

További információkért hívjon minket bizalommal!

+36 75 511 470

Keressen minket elérhetőségeinken!

    Elfogadom az Adatkezelési Tájékoztatót.

    VISSZA