Üzletpolitikánk

Üzletpolitikánk fő elemei

Tudásra alapozott vállalkozás:
Csak olyan feladatokat vállalunk fel, melyek megoldására képesek vagyunk, és nem kívánunk "mindennel" foglalkozni, meglévő üzletágainkban nyújtunk professzionális szolgáltatást.

Minőségi termék - szolgáltatás:
Tevékenységünkben első számú szempont "az elsőre jót" elv gyakorlati megvalósítása az előírt határidőn belül.

Motivált munkatársak:
Hisszük, hogy eredményes, jó tevékenységet csak felkészült, megfelelően képzett, elkötelezett munkatársakkal lehet folytatni. Cégünk a folyamatos képzések, tanfolyamok, megfelelő fizetés és anyagi ösztönzők, valamint egyéb juttatások (Karácsonyi pénz, kamatmentes "vállalati" kölcsön, saját nyaraló stb.) mellett folyamatosan törekszik arra, hogy valóban társaságként tudjon működni.

A környezet tiszteletben tartása:
A Gépszer Kft. hosszú távú jövőben gondolkodik, tulajdonosai és vezetése olyan módon kívánják működtetni, fejleszteni, hogy következő generációk számára is értéket képviseljen. Ennek az üzleti elképzelésnek azonban csak akkor van értelme, ha a jelenben úgy végezzük tevékenységünket, hogy élhető - élvezhető környezetet teremtünk meg, hagyunk magunk után. Elvünk, hogy a környezetvédelmi normák betartása nem lehet gazdasági mérlegelés kérdése, azok mindenkor kötelező érvényűek, illetve, hogy törekedni kell a technológiai okokból bekövetkező környezeti terhelés kontrolláltságára, minimalizálására.

Értékteremtés:
Büszkék vagyunk arra, hogy az ipar működését segítő szolgáltatásainkkal részt vehetünk egy folyamatosan fejlődő világ igényeinek zökkenőmentes kielégítésében.

Megalapozott fejlődés:
Munkánk eredményét folyamatosan Cégünk fejlesztésére fordítottuk - fordítjuk, így mára közel 100 MFt -os saját vagyonunk is garancia arra, hogy komoly, felelős résztvevői vagyunk - kívánunk lenni a piacnak. Fejlesztéseinknél szerepet kap az is, hogy pénzügyileg is meg kívánunk felelni Megrendelőink elvárásainak, munkáink finanszírozására, versenyképes fizetési határidők vállalására képesek vagyunk.