Kiemelt, és örömmel vállat feladat a szakképzés!

A Gépszer Kft. szakképzési programjának keretében idén ősszel részt vett a ESZI-ben tartott Pályaorinentációs napon. A szakmatúra állomásaként az érdeklődő diákoknak lehetőségük volt a hegesztés megismerésére is.

Pályaorinetációs nyíltnap az ESZI-ben

Huszonkét cég illetve felsőoktatási intézmény mutatkozott be az Energetikai Szakgimnázium és Kollégium pályaorientációs napján. Az első ízben megrendezett nagyszabású programon természetesen a szakképzés mellett elkötelezett Gépszer Kft. is képviseltette magát.

Cégünk műszaki igazgatója, Müller Tamás - az iskola egykori diákja - közvetlen élményeit, szakmai és vezetőként szerzett tapasztalatait is megosztotta a tanulókkal. A Gépszer Kft. standjánál a diákok a szakképzés és a hegesztő szakmával kapcsolatos kérdéseikre is választ kaphattak.

A legtöbb érdeklődő a hegesztő műhelyben fordult meg, az eseményről a TelePaks Tv is tudósított:


Videó megtekintése a Youtube-on

Szakmatúra

Közösen szervezett szakmatúrát a Tolna Megyei Kormányhivatal Paksi Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztálya és a Tolna Megyei Iparkamara, melynek egyik állomása a Gépszer Kft. volt. Az érdeklődő diákoknak lehetőségük volt Társaságunk és a hegesztési típusok megismerése mellett a Gépszer Kft. tanműhelyében - oktatói felügyelet mellett - a hegesztést is kipróbálni.