Ingatlanfejlesztés a minőségi változás érdekében

A Gépszer Kft. az alapításától eltelt több, mint 20 évben folyamatosan, a piaci lehetőségek adta keretekhez igazodva fejlődött.

Az egymást követő események végrehajtása során mindvégig meglévő stratégiánk érdekében cselekedtünk.

Hosszabb ideje létező probléma, egyben egyre kényszerítőbb igény volt, hogy telephelyünk mérete igazodjon kapacitásunkhoz, ne meglévő infrastruktúránk legyen korlátja lehetőségeinknek.

Raktározási folyamataink átgondolása, és a már meglévő területünkön kialakított raktározási lehetőség ideiglenesen könnyebbséget jelentett, de már évek óta egyértelmű volt, hogy komolyabb bővítésre van szükségünk.

Mindezek után -a létező szükséglet, és gazdaságossági okokból is- magától értetődő volt, hogy próbáljuk megvásárolni telephelyünkön a velünk szomszédos ingatlant, mikor az (felszámolási eljárásban) értékesítésre került.

Nyilvánosan meghirdetett, elektronikus úton lebonyolított licit során, meggyőzően magas árelőnnyel sikerült az ingatlant megvásárolnunk - a telephelyünk területe megduplázódott.

Megszűnt a „kényszer” közösség műhely-csarnokunk tulajdonlásában, megnyílt a lehetőség csarnokunk korszerűsítése, ezzel szolgáltatói volumenünk, és szakképzési programunk bővítése, valamint a szükséges fejlesztések előtt.